13.10.2009 г., 20:41 ч.

Виждам 

  Поезия » Любовна
865 0 2

Виждам блясъка в очите.

Виждам как текат сълзите.

Виждам раните в душата.

Виждам самотата.

 

 

Болката е отразима,

любовта ти към мен -

незабележима.

Виждам толкова тъга,

колкото вали сега дъждът.

 

 

Нямаш чувства нито грам,

върви си, оставям те сам.

Че не си способен да обичаш,

чак сега разбрах, с теб през

цялото време самотна бях.

© Цветелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??