28.01.2011 г., 22:38 ч.

Виждаш ли? 

  Поезия » Хумористична
569 0 0

Виждаш сълзите ми,

виждаш тъгата в моите очи?!

Я по-добре два шамара си удари,

да вземе съзнанието ти да се проясни.

Чувстваш, че сме различни...

е то мишката винаги бяга встрани.

Искаш да сме приятели...

явно пиенето сериозно ти вреди.

Твоето приятели в графата предатели се нареди.

И двулични монетки

всеки в джоба си ги реди.

Така че спокойно, сам няма да си.

Само не се блещи,

защото истината в случая не боли.

Време беше просто някой да ти обясни,

че животът на теб ще ти тежи.

Че истинските хора ги боли,

само когато някой истински ги нарани.

Така че, скъпи,

на друга опашка се нареди.

Хубаво е да виждаш, но по-добре прогледни!!!

© Елена Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??