18.08.2010 г., 18:54 ч.

Вик 

  Поезия » Философска
754 0 1

Едно лице, една звезда на тъмното небе,

само сърце, разпънато на кръст

от чувства и тревоги...


Очи с умора трескаво говорят,

уста в безмълвие мълвят.

В ръцете, парещи от студ,

челото е намерило опора.


Сълзи и пак сълзи в молитва чута -

изтръгнат стон, пробождащ тишината.

И няма край, грехът така разял ни е телата,

че дяволът с усмивка дом се е заел да ни скове!


Но Бог е милостив, всесилен и всеопрощаващ,

с любов, сълзи и много вяра душите си ще възкресим!

© Таня Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • страхотно, поздрави , бъди благословенна от Бога и Господа, имаш невероятен талант,не се отчайвай че не ти правят коментари,просто не разбиратт от хубава поезия, прекрасно е!!! Успех!!!
Предложения
: ??:??