3.07.2019 г., 13:48 ч.

Вик 

  Поезия » Друга
268 0 0

Тази вечер мрака
лепне като смола,
стича се по мене, сякаш
бор съм без кора...

Олющен от скрити корояди,
с останала в ликото ми душа,
заглаждам раните със длани,
морен вик да задуша...

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??