Jul 3, 2019, 1:48 PM

Вик 

  Poetry » Other
273 0 0

Тази вечер мрака
лепне като смола,
стича се по мене, сякаш
бор съм без кора...

Олющен от скрити корояди,
с останала в ликото ми душа,
заглаждам раните със длани,
морен вик да задуша...

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??