31.03.2021 г., 23:15 ч.

Вик 

  Поезия » Бели стихове
520 0 0

Ако въобще бъде чут,

всеки вик е окончателен.

Отпадат колебанията

дали да се отдели от гласа,

за да се превърне в смисъл.

 

Ако въобще бъде разбран,

всеки вик е еднозначен.

Повтаря въпросите,

до които е стигнал гласът,

с ключ за грешна врата.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??