24.08.2011 г., 21:08 ч.

Вина 

  Поезия » Друга
942 1 8

Виновна съм, когато говоря,

виновна съм, когато мълча,

виновна съм дори да се боря,

виновна - приех свойта съдба.

 

Виновна съм, какво да направя?

Обвиняват ме в различни неща,

виновна съм, че така съм родена,

виновна съм, че така ще умра.

 

Виновна съм, когато преследвам мечтите си,

виновна съм, че сърцето е моят водач,

нима е толкова грешно - различна съм!

Виновна съм, че не съм като вас.

 

Но така е устроен светът,

аз се родих да нося тази вина,

за всяка стъпка, тласкаща ме нагоре,

виновна до края на дните си, това е мойта съдба!

© Теодора Кехайова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??