17.07.2009 г., 3:34 ч.

Вина 

  Поезия » Любовна
964 0 3

Аз знам, че няма да се върнеш,

не исках и да правиш това,

но исках преди да тръгнеш,

да ти кажа следните слова:

„Аз много те обичах и в това бе моята вина.

Но ти бе горд и безразличен и вината моя не призна”.

© Преслава Чернаева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??