11.06.2017 г., 19:30 ч.

Вина 

  Поезия
226 1 3

                  Вина

 

Виновна си, защото си красива

и с погледа си раждаш грехове!

Не си Сирена, нито Самодива,

но мамиш с песен мъжкото сърце!

 

Ревнувам те. От обич те ревнувам.

Ще те ревнувам, докато съм жив!

Сънувам те. Неспирно те сънувам.

Щастлив съм с теб! Безкрайно съм щастлив!

 

Желая те! Безумно те желая,

тъй както сухата земя вода!

А като тебе друга аз не зная!

В съня ми с теб прекрасна е нощта!

 

 

             

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??