2.05.2018 г., 19:50 ч.

Винаги 

  Поезия » Любовна, Еротична
779 1 0

Винаги

само ти,

а сърцето ми кърви.

 

Винаги

леден ти,

а по мен ръката ти гори.

 

Винаги

всичко в мене ти,

а духът ми сам се скри.

 

Винаги

нежен ти,

а болка в мен ехти.

 

Винаги

нощем ти,

а бързат утринни искри.

 

Винаги

дявол ти,

а криле ми подари.

 

Винаги

бягаш ти,

а името ми в теб звучи.

 

© Петя Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??