May 2, 2018, 7:50 PM

Винаги 

  Poetry » Love, Erotic
787 1 0

Винаги

само ти,

а сърцето ми кърви.

 

Винаги

леден ти,

а по мен ръката ти гори.

 

Винаги

всичко в мене ти,

а духът ми сам се скри.

 

Винаги

нежен ти,

а болка в мен ехти.

 

Винаги

нощем ти,

а бързат утринни искри.

 

Винаги

дявол ти,

а криле ми подари.

 

Винаги

бягаш ти,

а името ми в теб звучи.

 

© Петя Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??