Винаги
само ти,
а сърцето ми кърви.
Винаги
леден ти,
а по мен ръката ти гори.
Винаги
всичко в мене ти,
а духът ми сам се скри.
Винаги
нежен ти,
а болка в мен ехти.
Винаги
нощем ти,
а бързат утринни искри.
Винаги
дявол ти,
а криле ми подари.
Винаги
бягаш ти,
а името ми в теб звучи.
© Петя Маркова Все права защищены