30.11.2008 г., 21:38 ч.

Винаги ще те обичам 

  Поезия » Любовна
4350 0 7

Обичам те, така и не разбрах,
че можело е някога да те загубя.
Сега разбирам, че грешах, но
няма вече връщане назад.


Далеч си ти, обичаш вече друга,
ненужната сега съм само аз, но
моля те, прости ми за това,
че усъмнявал си се в моите слова!


Аз никога не ще те обвиня, че
искаш вече да си с друга,
защото знам, че тя е по-добра
и не мога да се лъжа, че не е така.


Аз знам, че чувставата ти бяха силни,
но, казах ти, не мога никога да спра -
аз винаги ще те обичам до полуда,
макар и много да боли ме от това!


Във теб ще виждам вечно любовта,
тъй както виждам и сега,
защото като тебе втори няма,
макар да има много други по света!


Обичам те и затова те пускам -
бъди щастлив и именно тогава
ще бъда пак някога щастлива,
макар и да не си със мен сега.


Обичам те, така и не разбрах,
че можело е някога да те загубя.
Обичам те, нима това е грях,
че толкова боли ме до полуда!

© Велина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??