5.01.2008 г., 15:19 ч.

Винаги ще те обичам... 

  Поезия » Любовна
1223 0 7

Една звезда нарекох с твойто име

и тя ми свети във нощта,

когато ти не си до мен.

Една мечта нарекох с твойто име

и тя ме топли като слънце

всеки ден...

Една съдба нарекох с твойто име

и пред нея и пред тебе аз се вричам,

че винаги ще те обичам...

© Пламен Константинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??