10.10.2007 г., 18:54 ч.

ВИНЕНА ЗАКАЧКА 

  Поезия
487 0 3

Пих си хубавото вино.

Пих го с хубава жена.

Уж ми беше сладко,

а изведнъж ми загорча.

Ха, ха...

Не, не, стана инцидент голям.

На жената и се замая главата

и бутилката ми тя разля върху краката.

                      

Нищо, казах си аз.

Панталоните ми са нови,

нека и те се почерпят.

© Калоян Бинев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??