Oct 10, 2007, 6:54 PM

ВИНЕНА ЗАКАЧКА 

  Poetry
481 0 3

Пих си хубавото вино.

Пих го с хубава жена.

Уж ми беше сладко,

а изведнъж ми загорча.

Ха, ха...

Не, не, стана инцидент голям.

На жената и се замая главата

и бутилката ми тя разля върху краката.

                      

Нищо, казах си аз.

Панталоните ми са нови,

нека и те се почерпят.

© Калоян Бинев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??