Пих си хубавото вино.
Пих го с хубава жена.
Уж ми беше сладко,
а изведнъж ми загорча.
Ха, ха...
Не, не, стана инцидент голям.
На жената и се замая главата
и бутилката ми тя разля върху краката.
Нищо, казах си аз.
Панталоните ми са нови,
нека и те се почерпят.
© Калоян Бинев Все права защищены
С обич и усмивка.