13.02.2016 г., 22:01 ч.

Вино и любов 

  Поезия » Любовна
699 0 6

Празник е... на виното пенливо... 
Днес е празник и на любовта... 
И двете могат силно да опиват, 
да вдигнем чаши, с наздравица в ръка. 

 

Изпивай ме... пий ме като старо вино, 
всяка глътка бавно ти от мен вкуси... 
Любовта е сладка, нека виното да е горчиво, 
в празнична наслада да се потопим. 

 

Изгаряй ме... пали ме нежно и красиво, 
изпълвай всяка фибра с трепетни мечти, 
накарай ме отново да се чувствам жива
и нека този празник още дълго продължи...

 

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??