Празник е... на виното пенливо...
Днес е празник и на любовта...
И двете могат силно да опиват,
да вдигнем чаши, с наздравица в ръка.
Изпивай ме... пий ме като старо вино,
всяка глътка бавно ти от мен вкуси...
Любовта е сладка, нека виното да е горчиво,
в празнична наслада да се потопим.
Изгаряй ме... пали ме нежно и красиво,
изпълвай всяка фибра с трепетни мечти,
накарай ме отново да се чувствам жива
и нека този празник още дълго продължи...
© Пламена Владимирова All rights reserved.