14.02.2021 г., 8:39 ч.

Виното на Любовта 

  Поезия » Любовна, Еротична
593 4 14

Пий ме, като вино отлежало,

и аз като такова ще те пия!

И целувам голото ти тяло -

Първата си глътка да отпия!...

 

Превъзходно е и няма как да спра,

устните ми жадни са, жадуват -

Пия виното на Любовта,

а ти си чашата, която те целуват!

 

Твоите по мене не се спират -

Ясно е, че аз съм твойта чаша!

Вина Любовни на реки от нас извират,

тази нощ отново ще е наша!...

 

Цялата ще мине във наздравици,

а накрая ще заспиме упоени

съчетали всички светли празници

в две чаши, пълни със Любов и със поеми!

 

13.02.2021.

 

Георги Каменов

 

Посветено...

Честит празник на виното и Любовта!

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??