Пий ме, като вино отлежало,
и аз като такова ще те пия!
И целувам голото ти тяло -
Първата си глътка да отпия!...
Превъзходно е и няма как да спра,
устните ми жадни са, жадуват -
Пия виното на Любовта,
а ти си чашата, която те целуват!
Твоите по мене не се спират -
Ясно е, че аз съм твойта чаша!
Вина Любовни на реки от нас извират,
тази нощ отново ще е наша!...
Цялата ще мине във наздравици,
а накрая ще заспиме упоени
съчетали всички светли празници
в две чаши, пълни със Любов и със поеми!
13.02.2021.
Георги Каменов
Посветено...
Честит празник на виното и Любовта!
© Георги Каменов All rights reserved.