21.05.2006 г., 0:34 ч.

Виновен 

  Поезия
851 0 10

Кой в тази нощ, докато спеше
запали в стаята ти светлина?
Кълна ти се, Луната беше.
Аз нямам никаква вина!

Кой в тази нощ, докато спеше
прозореца отвори и до теб седя...
Кълна ти се, че вятър беше.
Аз нямам никаква вина!

Кой в тази нощ, докато спеше
Говори ти, по-тих от тишина.
Кълна ти се, комарът беше
Аз нямам никаква вина.

Кой в тази нощ, докато спеше
Докосна те едва–едва…
Кълна се - пеперуда беше
Аз нямам никаква вина

Кой в тази нощ, не спеше
Опсс… Хвана ме... ами сега…
Прости ми, че съм толкоз грешен!
Поемам цялата вина!

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??