4.11.2006 г., 22:58 ч.

виновен си... 

  Поезия
686 0 4
виновен си....
за дните пълни със лъжлива наслада,
за мечтите пълни с лъжливи дела,
за сърцето хвърлено в дълбоката яма,
за душата ограбена,от днес до смъртта...
виновен си...
за думите казани,
делата извършени....
всички онез твой лъжи,
с който залъгваше мен
и предлагаше ми красиви мечти...
виновен си....
за това че с чуствата ми
играеше ти..
че заблуждаваше ме,че ще живеем в наш свят завинаги....
виновен си....
но може би и аз имам вина,
за това че те обичах дори да знаех че си една свиня...
....не,не се обиждай,ти знаеш че е така...
...върви по своя път...но знай ще срещаш само тъга......

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??