23.12.2016 г., 21:53 ч.

Виновна 

  Поезия » Любовна
466 1 2

Знаеш ли - виновна съм, 

виновна в любов, в наивност,

виновна във вярност, в вяра,

в хората, в теб, в обич без всякаква

пощада и безкрайност.

 

Виновна съм, знаеш, знам,

но ме оставяш, 

страдаща във виновността ми, 

без дума, звук, отглас, 

крайна невярност в мен.

 

Изгарям в желание, 

твоите тъмни, топли очи да изплувам, 

от край до край - да потъна, 

да дишам от теб, за теб

 

Не искам да обичам,

не теб, не нас, не твоите тъмни очи.

Никога, не, не и сега, не после.

Стига, няма да дам, 

сега аз не обичам.

© Тони Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??