7.05.2008 г., 23:22 ч.

Виновна ли съм, че те обичам 

  Поезия » Любовна
2068 0 3

Виновна ли съм аз, че те обичам,

виновен ли си, че не ме обичаш?!

Любовта си разпилях и на тебе всичко давах аз.

А сега как да те забравя, от тази болка как да се избавя,

сълзите си как да премахна, от сърцето си как да те махна?!

 

Всичко свършва, а сега как да живея с ранена душа,

да спра да те обичам не мога,

да спра след теб да тичам не мога.

 

Как да забравя за любовта,

как да забравя нощта, в която бях твоя?!

 

Плача и сега май идва краят на света,

плача аз сега, но ти нямаш вина за това.

Ти не виждаш любовта, ти не виждаш в мен

жената, с която да си продължиш живота.

 

В безбройните нощи за тебе плаках,

в дългите дни тебе чаках.

 

За теб тази нощ бе случайност,

за мен беше сбъдната мечта,

а сега на знам какво следва да направя,

себе си от тази мъка как да избавя.

© Албена Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубав тъжен стих...Усмихни се!!!Поздрав!
  • Мисля, че много от жените, които четат стиховете на този сайт те разбират перфектно. Това, което ще ти кажа аз е, че трябва да се опитаме да продължим напред, за да видим какво ще ни предложи бъдещето
  • Много ми хареса! Браво!
Предложения
: ??:??