3.11.2012 г., 13:24 ч.

Виновна съм 

  Поезия » Любовна
986 2 7

Виновна съм

 

 

 

Виновна съм за всичко, не отричам.

Но прошка милостива не желая.

Грешах безумно в опит да обичам,

стаила в длани късчета от Рая.

 

И вярвах във мечтите си наивни.

С дъха си стоплих чуждата постеля.

От правата пътека често криввах

и питах се къде ще се намеря.

 

Повярвах си в обречените чувства.

Хвърчилото изгуби се в простора.

Само ли литна, аз ли го изпуснах...

Потърси свободата все нагоре.

 

Виновна съм за всичко, не отричам.

Не ще си пазя място за във Рая.

Раздадох се до край, за да обичам,

и прошка за греха си не желая...

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??