28.05.2017 г., 2:01 ч.

Виртуална любов 

  Поезия » Любовна
782 1 4

Сред цифри, буквички и фрази
губим се от залеза до здрач,
"любим" наричаш, който днес те мрази –
с чувствата нелеп играч.

 

През всички кабели и жици
разкриваш своята душа,
а зрънцето, посято във сърцето,
прогонва шести ден съня.

 

За чувства ти гадаеш,
сякаш жива са вода,
"обича ли ме" пак се маеш
и пак си будна през нощта. 

 

Месец, два, минава зима
и ето – идва пролетта,
но пролет идва за мнозина 
не и в твоята душа. 

 

Онзи принц с бутони, с мишка
като Дон Кихот отмина,
в кули пясъчни с въздишка
той жестоко те зазида. 

 

И сред цифри, и сред букви
ти загуби себе си вовек,
вечно ще го търсиш с всяка буква
този виртуален человек. 

© Мирослав Димов Морис Джордан Всички права запазени

По повод виртуалната любов на близка за мен дама.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??