31.12.2007 г., 8:25 ч.

„Виртуална любов” 

  Поезия » Любовна
820 0 5
 

„Виртуална любов"

 

По цели нощи пред „PCто" стоя,

взирам се в скайпа с надежда едничка,

никът „ЕЛИ" да светне сега,

и от теб да получа усмивка!

 

Но ден след ден бавно отлитат,

а ти все „ОФЛАЙН" стоиш,

сърцето е свито, страда душата,

ох, защо не се появиш?

 

Но имало Господ, ти се яви,

чатът набира скорост отново,

часовете минават, ох, не са дни,

и казваш ми "чао" отново!

 

И целият цикъл повтаря се пак,

по цели нощи пред "PCто" стоя,

и взирам се в скайпа с надежда едничка,

никът „ЕЛИ" да светне сега!

                                                                                                                         

                                                                                                                               15.12.2007г

P. S.  Посвещавам го на момичето, което ме плени само с думи!

© Самотен Самотник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • А казват, че не мога да чувствам. не е така. ти успя да ме разчувстваш. надявам се по често да виждаш "ели" онлайн, но помни не винаги е задължително да е виртуално. Най ми хареса послеписа. поздрави за което. Успех
  • Поздрав!!!
  • Пожелавам ти Светлината на Любовта винаги да свети през Живота ти!
  • Поздрав за идеята!
    Добре дошъл!
    Весело посрещане на Новата година!
  • Така е в ерата на нета!Добре дошъл и успех!
Предложения
: ??:??