31.07.2012 г., 12:21 ч.

Виртуални цветя 

  Поезия
503 0 1

 

Виртуални цветя,

защо не и така.

Щом и те пораждат

радост, красота.

 

Непознат ги праща,

много отдалече.

Все още не зная 

приятел ли е вече.

 

Навлизат в живота

контакти виртуални.

Явно нещо липсва 

в дните ни реални.

 

Любов някой търси,

други пък - изява.

А на мен с цветята 

радост ми се дава.

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нека оставя едно "цвете" тук
    Поздрав!
Предложения
: ??:??