16.07.2007 г., 22:29 ч.

ВИРТУАЛНИ МЕРАЦИ 

  Поезия
736 0 3
 

Казваш, поете,

открито сърцето.

Добре.

Но скрито лицето

Защо?

Ах, да... жената... децата...

Значи "Давай така...":

бърз грях, тайно, със страх  -

без очи, без уста, без лице.

Само дупе, крака.

Уж "душата", "сърцето",

а всъщност -

с краката в небето.

Е, да, но с "открито" сърце!

© Юлияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??