Виртуално
Виртуален глас,
виртуални очи,
виртуална усмивка,
... прегръдка.
Виртуална съм аз,
виртуален си ти.
Истински глас,
истински очи,
истинска усмивка
и прегръдка.
Истинска съм аз,
истински си ти.
Усещам дъха ти.
Уют.
Топлина.
И Любов.
Къде си?
Къде си?
Къде?...
Къ-
де...
Ослепях ли?
. . .
4.08.2011 г.
© Албена Стефанова Всички права запазени
- " Възможното живее близо до желаното " !