Aug 7, 2011, 12:37 AM

Виртуално 

  Poetry » Love
773 0 1

Виртуално

Виртуален глас,
виртуални очи,
виртуална усмивка,
... прегръдка.
Виртуална съм аз,
виртуален си ти.

Истински глас,
истински очи,
истинска усмивка 
и прегръдка.
Истинска съм аз,
истински си ти.
Усещам дъха ти.

Уют.
Топлина.
И Любов.

Къде си?

Къде си?

Къде?...
Къ-
де...

Ослепях ли?

. . .


4.08.2011 г.


 

 

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Великият Питагор дава отговор на въпроса : Къде си ?
    - " Възможното живее близо до желаното " !
Random works
: ??:??