Приятели сме, но само виртуално.
Търсим се, но само за услуги.
Общуваме само ако е нужно.
Празниците станаха рисувани картинки.
Рождените дни се превърнаха в постове.
Играем сами игрите пред екрана.
Пътуваме само в Google.
Разхождаме се в профилите на непознати.
Срещаме нови хора в приложенията и за това сме приятели, но само виртуално.
Николина Згуровска
30.10.2016
© Николина Згуровска Всички права запазени