Oct 30, 2016, 8:18 PM

Виртуално 

  Poetry » Phylosophy
705 1 1

Приятели сме, но само виртуално. 
Търсим се, но само за услуги. 
Общуваме само ако е нужно. 
Празниците станаха рисувани картинки.
Рождените дни се превърнаха в постове.
Играем сами игрите пред екрана. 
Пътуваме само в Google.
Разхождаме се в профилите на непознати.
Срещаме нови хора в приложенията и за това сме приятели, но само виртуално.

 

Николина Згуровска

30.10.2016

© Николина Згуровска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??