21.10.2008 г., 20:12 ч.

Вирус 

  Поезия » Хумористична
545 0 4
 

Аз вирус съм и теб ще разболея,

за да се предадеш в моите ръце.

С всяка твоя клетка ще се слея,

за да забързам ритъма на твоето сърце.

 

И за леглото с треска ще те приковавам,

с пот и вопли няма да ме спреш,

с теб и през нощта оставам,

от мен е трудно да се отървеш.

 

От тялото ти ще изпия всяка сила,

на кожата ще взема свежестта,

навсякъде от мен ще има диря,

не ми тежи и грам на съвестта.

 

Не ме мрази и не гони ме с лекарства,

аз толкова щастлива съм сега,

ще ти покажа принцове, принцеси, царства,

ти побълнувай и с мен ела.

 

И кашляш, кихаш, сигурно ме мразиш,

а мен ми е така приятно в теб

и какви ли не отвари правиш,

но мен не ме е страх от чай с мед.

© Вероника Камбурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??