14.03.2020 г., 8:32 ч.

Вирус на папирус 

  Поезия » Друга
355 1 0

Затворете очички!
Помолете се всички!
Изчистете душите
от праха на сплетнѝте!

Допуснете лъчите
в ледовете на дните!
Погледнете звездите!
Полетете с мечтите!

Щом се леят сълзите,
да запеем в бедите!
Да изгреем в зорите!
Да са живи следите!

Ще надвием с Юнона
този вирус с корона!
Аз за всичко съм цяра...
Аз съм вашата Вяра...

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??