1.10.2010 г., 14:38 ч.

Вишнев цвят 

  Поезия » Любовна
1006 0 3

Като бели снежинки, целунати от слънцето,

пърхат върху сините криле на небето.

Взели светлина от усмивката на утрото

и розова ласка от залеза в морето.

 

Поемат в птичи полет с ангелски криле,

понесли музика на флейта - душата на дете.

Песен на русалки, магичен сън на елфи,

танц на делфини и кристален звън на арфи.

 

Мелодия на шамисен във въздуха полита.

Глас на гейша, като нимфа в мрежи те оплита.

Вишнев цвят е пеперудено видение -

самурайска сага, мимолетно изкушение!

 

© Катя Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??