2.09.2009 г., 20:40 ч.

Високо 

  Поезия » Пейзажна
735 0 0

Бяла тишина,
отзад пъртина, 
отпред върха,
приказна картина.
Умора тежи,
тялото стене,
мисъл кръжи,
Смъртта наблизо дреме.
Омайваща топлина,
в силуета на хижа,
снежна планина,
сладостта на живота ближа.

© Никой Нищо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??