2 sept 2009, 20:40

Високо 

  Poesía » Del paisaje
741 0 0

Бяла тишина,
отзад пъртина, 
отпред върха,
приказна картина.
Умора тежи,
тялото стене,
мисъл кръжи,
Смъртта наблизо дреме.
Омайваща топлина,
в силуета на хижа,
снежна планина,
сладостта на живота ближа.

© Никой Нищо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??