6.03.2009 г., 21:33 ч.

Виталис 

  Поезия » Друга
353 0 0


      Виталис

 

Кога сияят звезди?!

Дали във

тъмна нощ,

или под блясъка

на огън?

- Просто звезден!

Кога гори човешкото

сърце?!

Когато няма пламък,

или в горящите главни?!

За плахия копнеж

на звездните селения

- тях не ще попиташ,

- просто звездно

за да запламти

човешкото сърце -

му трябват винаги

звезди...

 

05.10.84

 

"Пловдивски мотиви"

© Валери Качов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??