30.05.2008 г., 10:06 ч.

vivir 

  Поезия » Бели стихове
688 0 9

поне един здрав чадър ако имам

(може и да не е червен)

и една ясна мисъл

да се хвана за края

да потъвам пак и пак и пак

в гласа Вятър

може би ще съм

космос

звезда

или непроправимо руса романтичка

със зачената усмивка

поне една малка черна рокля ако имам

(може и да не е задължително с презрамки)

ще облека настроението Вятър

може би ще разходя по плочките

утре

единственото желание да съм красива

пак и пак и пак

може би ще съм

луна

чаша шампанско

целувка

или сянка

по вдишването на нощта

поне една долина на цветята ако имам

(може и да не е задължително далече)

и съм листо

може би ще сънувам истините

пак и пак и пак

ще съм

единственото смислено нещо

което Вятър оставя след себе си

когато не е

© Зорница Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??