7.01.2008 г., 15:34 ч.

Вживявам се в любовен валс 

  Поезия » Любовна
1044 0 16

 

 

                                                                                                                                               Докосни моята душа
с шепот...(любима песен),
влудява
й ме с дъхът си нежен...

Посвети
на моето сърце
мелодична песен
изпълнена
с ритъм див,

пропита със слова

от морски бриз...


Докосни без допир

мойта загоряла плът,
преоткрий всяка нота...(забравена от нас),
Покани ме с плавни стъпки
в тайнствен танц...(да се слеем ние в едно)

На мига ще се отдам
на теб и твоя глас...
Перелина от цветя ще обсипя

върху косите свои...(препуска диво цветна гама
из любовния ти стон...)

Копнея за спокойните минути,
отсега извивам мойто тяло...
Шепот желае да изпълни страстната картина,
отсега вживявам се в любовен валс...

 

 

 

© Зузка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??