7.03.2013 г., 10:33 ч.

Вкус на истина 

  Поезия » Любовна
833 0 1

 

               Едно,

               две,

               три...

               седем -

аз съм пътят към вечното щастие.

               Осем,

               девет,

               десет...

               дванадесет -

пламенна любовна отдаденост.

          Буквите танцуват

          в нестроен ред

          върху дансинга на времето.

          Моите думи

          творят бъдеще

          с вкус на истина,

          каквото са звездите,

          небето и хората.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??