29.04.2010 г., 15:32 ч.

Вкусът на славата 

  Поезия » Философска
426 0 1

Славата е плячка,

ловецът - ти,

духът - опияняващ,

фанфарите - орли...

 

Когато липсва щастие,

вкусът на плячката горчи.

© Дита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??