8.06.2010 г., 11:55 ч.

Вкъщи 

  Поезия » Любовна
685 0 6

Загрубя играта. Намери си майстора.
А аз изиграх само роля на дявол.
Не се казвам Мария. Не робувам на пастори.
И светица не съм. Ти не си се надявал...
Казват хората - всичко се връща.
Но при тебе не ще се завърна. Не ще! 
Аз съм ничия вече, най-накрая съм вкъщи.
Най-накрая звезда засия и за мен.

...

Три звезди на небето. Три звезди като влъхви.  

Отрекох те. Полетя едната надолу.

Пожелавам ти щастие. Дни на новост полъхват.

Нека пази те някой. Някой там горе.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??