13.09.2007 г., 8:54 ч.

Влажно (На дъжд прилича самотата) 

  Поезия
535 0 13
На дъжд прилича самотата,
душата - океан безбрежен,
ако искат, нека плачат небесата,
но нека е с гласа ти нежен!

Когато капят часове студени
и разпръсват прежните мечти,
събирам в длани капки изпотени,
от твойте хубави черти.

От морето расне красотата,
като тяло жадно и неутолено,
в река е буйна самотата
и отпитото - несподелено.


© Милица Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??