3.06.2017 г., 17:54 ч.

Влак 

  Поезия » Свободен стих
296 0 0

Винаги готов за пътешествия,

смело по релсите върви.

Показва ми пътища невероятни,

преминава през реки и планини.

Свободна се чувствам, като птица,

препускайки с влака през света.

Дали ще грее слънце или дъждът ще се излива,

готова съм към приключения да полетя. 

А колко малко хора виждат красотата, 

сякаш забравили за младостта, 

през която са чакали на гарите, да прегърнат любовта... 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??