3.07.2024 г., 2:02 ч.

Влак без релси 

  Поезия
127 0 0

Спален вагон и бързане забравено

Queen и another hero

паяжини в куфари

бира плесенясала от годините

 

Шоуто трябва да продължи

щастието обича тишината и нощта

еднопосочен билет - сън без релси

влак на любовта

 

"Stay or go...

… I will not die when you leave me
I will not cry, you can believe me
Night after night, I am waiting for you
Night after night, I am longing for you"

"Пустинна роза" 

в Рая ли сега си

мога ли за това да се обложа!?

 

               На Иван Шуманов R.I.P.  мой приятел и голям самоковски художник!!

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??