4.11.2008 г., 9:31 ч.  

Влакове 

  Поезия » Любовна
765 0 11

Един към друг  –

в различни коловози.

(Не бива да се срещат влак със влак.)

Безкраен път.

И без пресечна точка.

Набирай  скорост  –

без риск

и без страх.

 

В един далечен миг

ще се разминем.

Ще бъде първи

и последен път.

Тез влакове –

без спомени,

без минало,

те не познават пътища

назад.

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??