24.09.2014 г., 23:31 ч.

Властта е на сезони... 

  Поезия » Друга
637 0 0

Всяка ваша роля ви отива,

и театърът е на големия екран,

костюмът лъскав всеки ден се свива,

а вие пак си грабите без срам.

 

И навяро часовникът на ръката ви тежи,

повече от съвестта ви чиста,

и не може никой нищо да ви каже,

а това е повод за усмивка.

 

Но да не забравяме как времената се менят

и властта е на сезони,

слънцето и други ще огрее,

а след вас ще си останат мръсните порои!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Велина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??